Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International GT Open

Weibel Scientific sponsorerer racerkøreren Mikkel Mac

GT Open 
18/04/18 

Racerkøreren Mikkel Mac går målrettet efter at blive fabrikskører for Ferrari og sætte nye rekorder i sin Ferrari 488 GT3. Det skal ske i kraft af radarvirksomheden Weibel Scientifics nye sponsorat af det unge danske talent. Mikkel Mac vandt i weekenden en overbevisende dobbeltsejr på årets første GT Open i Portugal.
 

Da Mikkel Mac i weekenden som den første kørte over målstregen i lørdagens kvalifikation i GT Open i Portugal, var det med radarvirksomheden Weibel Scientific som sponsor. Den nye sponsoraftale mellem radarproducenten og racerkøreren skal hjælpe det unge danske talent med at nå sit mål om at blive den første danske fabrikskører for Ferrari.


Mikkel Mac og Alessandro Pier Guidi kører over målstregen i første afdeling af GT Open
(Foto: Roberto Conti)

Siden sin debut i 2009 har den 25-årige racerkører deltaget i en lang række internationale konkurrencer og blandt andet vundet førstepladsen i LMGTE-rækken i European Le Mans Series 2015. I år dyster Mikkel Mac for andet år i træk i GT Open-serien, denne gang med teamet Luzich Racing, der er drevet af det fabriksstøttede Ferrari-team AF Corse.

”Vi er glade for at kunne støtte motorsporten og Mikkel Mac, som er et åbenlyst talent. Jeg er sikker på, at vores aftale vil hjælpe Mikkel til opnå endnu flottere resultater i fremtiden og nå sit mål om at blive den første danske fabrikskører for Ferrari,” siger Thomas Øiseth Munkholm, ejer og COO i Weibel Scientific.

”Jeg er meget glad for aftalen med Weibel Scientific. Aftalen betyder, at jeg kan dedikere mig 100 procent til at performe på banen. Weibel er en fantastisk virksomhed, som vinder over de helt store spillere på globalt plan, og med Weibels støtte kan jeg forhåbentlig gøre det sammen på racerbanen,” siger Mikkel Mac.


(Foto: FotoSpeedy / GT Open)

Motorsport er på ingen måde fremmed for radarvirksomheden. I begyndelsen af 90’erne samarbejdede Weibel Scientific med Ferrari, hvor det var Weibel-radarer, der blev anvendt til hastighedsmålinger på den italienske bilproducents testbaner.

Weibel Scientific

Katrine Kaare Jacobsen, Morsing


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  •