Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

MICCAR RACING melder klar til sæsonstart

Supertourisme 
17/04/18 

Efter en lang vinter hjemme i garagen, melder MICCAR RACING sig helt klar til den kommende OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo sæson.
 

Carsten Lorenzen og resten af teamet har brugt ekstra meget tid i garagen med at skrue på racerbilen de seneste måneder, da 2017 sæsonen uheldigvis fik en brat afslutning på Ring Djursland tilbage i september. Det var et stort tilbageslag for holdet fra Marstrup nær Haderslev. Men med en kæmpe støtte fra venner og familie, og ikke mindst holdets samarbejdspartnere, lykkedes det at få bilen i tip top stand igen.

Hele fronten af bilen er blevet skiftet, og samtidig har den fået en af de helt nye V6 motorer i, der er den nyeste generation af motorer i DST racerne.

Der er gået rigtig mange timer i værkstedet, og derfor var det med kæmpe smil på læben, da bilen endelig blev startet op for et par uger siden.

Siden da er det blevet til de første kilometer i bilen, og selv om der lige var lidt vinterrust der skulle bankes af, føler Carsten sig velforberedt til sæsonen.


(Foto: Friesenbiker.de)

Forskellen fra det samme tidspunkt sidste år til nu er, at Carsten fuldstædig ved hvad det er som han skal i denne sæson. Sidste år var bilen helt ny, serien helt ny, og der var endda også et par nye baner på programmet. Alt det er der styr på til i år, så nu er det bare at sætte sig ind og trykke speederen i bund.

Holdet kommer i år til at bestå af Carsten Lorenzen som kører, mens mekanikerne bliver Brian Wind Pedersen, Jonas Rasmussen, Dan Mikkelsen og Marcus Quist.

Derudover er teamet kommet under vingerne af Team Jørgen Hansen Biler DST, der hører hjemme på Padborg Park. Det er et kæmpe boost for MICCAR RACING at være i telt med de forsvarende mestre i DST serien. Deres viden kan helt sikkert smidte af på holdets resultater i den kommende sæson.

Ligesom sidste år kommer Carsten Lorenzen til at deltage i Am mesterskabet, som er for de ikke professionelle kørere. For selv om Carsten bruger rigtig meget af sin tid på MICCAR RACING, har han altså et fuldtidsjob ved siden af som mentor ved Kolding Kommune, som slet ikke har noget med racerbiler at gøre.

DST serien 2018 afvikles over 7 weekender i Danmark, Norge og Tyskland, så der bliver mange timer bag rattet i både racerbilen, men også transporten til og fra løbene.


(Foto: Friesenbiker.de)

Den kommende weekend køres DST Open på Padborg Park nær den dansk-tyske grænse, og det er den bane som Carsten har kørt suverænt flest omgange på. Så han er klar til at give den gas lige fra lørdag morgen til søndag sidst på eftermiddagen.

Holdet håber at se så mange som muligt ude på banen og støtte op, men ellers er der også mulighed for at følge hele søndagen på TV Syd+, hvor der bliver live streamet hele eftermiddagen, eller alternativt på flere af de andre TV2 regional stationer, på dit eget tv.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Lørdag:
Træning 1: 09.35
Træning 2: 12.25

Tidtagning: 15.40

Søndag:
Sponsorkørsel: 10.55
Grid Show: 12.40

Heat 1: 13.15
Heat 2: 15.45
Heat 3: 16.30

MICCAR RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •