Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama 1600 Challenge

Dankemi Racing går efter avancement

Yokohama
1600 Challenge 

17/04/18 
Yokohama

Lukas Staub og resten af Dankemi Racing går efter at avancere i Yokohama 1600 Challenge 2018.
Efter teamet og køreren fik debutsæsonen i 2017, har holdet nu en langt større viden om udfordringen der ligger foran dem.
 

Den snart 18 årige racerkører fra Kolding stiller i denne sæson til start i en Suzuki Swift Sport, hvilket han også gjorde ved finaleweekenden i 2017.

Indtil da havde holdet brugt en Citroen Saxo VTS som ”skolevogn”, men følte at det var på tide at rykke op til noget lidt nyere.

Debuten i Swift’en gik egentlig også udmærket, men det var først ved et efterfølgende testløb i DEC, at holdet kunne mærke at der var noget galt med bilen.

Det viste sig at motoren var defekt, så den er blevet hovedrenoveret henover vinteren. De første testkørsler i foråret 2018 viste da også meget bedre takter – for der er ikke meget ved at have en racerbil, som ikke trækker mere, når man kommer ud på langsiden.


(Foto: JJ Media)

Lukas Staub sluttede på andenpladsen i Rookiemesterskabet i 2017, men i år er blikket udelukkende rettet mod det generelle DIF Danmarksmesterskab. Der bliver kørt rigtig hurtigt oppe foran i feltet, men kan man bare nærme sig toppen af feltet på tiderne, kan alting ske. Det så man også sidste år på Ring Djursland, hvor en sædvanlig placering omkring 15 pladsen generelt, pludselig blev vekslet til en mulig top 10, indtil der desværre skete et sammenstød som umuliggjorde fuldførelsen af løbet.

Dankemi Racing får travlt denne kommende weekend. Bilerne skal på banen hele tre gange lørdag, mens der kun er et løb at køre søndag eftermiddag.

Så ønsker I at se en helt masse til den sølvfarvede Suzuki Swift Sport med nummer 11 på siden ude på banen, så vil det være en kæmpe fordel at kigge forbi lørdag. Til gengæld er der mere tid til at snakke med køreren søndag eftermiddag, hvor mange af de andre klasser også kører deres racerløb.

Alternativt kan løbssøndagen også følges på TVSyd+, hvor der bliver sendt fra Padborg Park fra 13.00-17.00 søndag eftermiddag.


(Foto: JJ Media)

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 9.10
Kvalifikation 13.10
Løb 1 16.45

Søndag
Løb 2 14.30

Dankemi Racing

JJ Media


Læs mere om:
 • Lukas Staub
 • Padborg Park
 • 22/04/18 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge
 •  
   

  Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS