Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Godkendt sæson start for Peder T. Rallycross Team

Rallycross 
17/04/18 

Efter en skidt 2017 sæson og en lang vinter hvor hele bilen har været gennemgået fra ende til anden, er teamet nu draget mod Nisseringen på Sjælland til den første afdeling af DM i Rallycross.
 

Kørerne trækker lod om start placeringerne i første indledende heat, og her trækker Peder så han kommer ud i den første runde. Men kører en sikker første plads hjem og får den 4. hurtigste tid af alle. I anden indledende runde punkterer det ene baghjul efter to omgange og Peder kæmper for at få bilen hel med over målstregen og få en acceptabel tid.


(Foto: Hoffmann Foto)

Søndag køres der warm up i tæt tåge. Så tæt at løbsledelsen beslutter at udsætte løbet en time, i håb om at tågen er lettet. Det gjorde den og nu sku Peder ud og køre en god tid hjem i tredje indledende heat. Men allerede i første sving bliver der en skubben og en masen, og derfor ender Peder desværre i sandkassen, men kæmper sig fri og forsøger at indhente de andre igen. Fjerde indledende runde går meget bedre her kommer Peder først ud af starthullerne og vinder sikkert.

De forskellige udfordringer rækker til at Peder kommer i finalen og må vælge som nummer 3 hvor han vil starte fra.
Her holder han i anden startrække. Alle kommer godt fra start da det grønne lys tænder, men Peder bliver klemt lidt i starten og kæmper med en hurtigt kørende svensker og en ny ung oprykker, som kører det første løb i Supernational klassen. Peder tager en flot 3. plads med hjem fra Nisseringen, og teamet er generelt tilfredse med at bilen kører som den skal.


(Foto: Hoffmann Foto)

Næste løb bliver det traditionsrige Bededagsløb på Løvelbanen lidt uden for Viborg.

Peder T. Rallycross Team
Majken Langhoff