Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Anders Fjordbach ender uden for top-10 i sæsonåbner

ELMS 
17/04/18 

I European Le Mans Series, LMP2-klassen, måtte Anders Fjordbach og High Class Racing nøjes med en 13.-plads på banen i Le Castellet søndag eftermiddag.
 

Efter en kvalifikation hvor teamet High Class Racing, med den professionelle racerkører Anders Fjordbach og sin medkører Dennis Andersen, kun fik en 15.-plads, er der alligevel optimisme at spore ved Anders Fjordbach efter løbet:

- I forhold til løbets gang og kvalifikationen, så er jeg mere end lykkelig for det resultat, vi leverede. Vi fik vist vores styrke, og at vi var forkert kvalificeret. Vi hører bestemt med i top-10, siger Anders Fjordbach.

- Dennis var sindssygt uheldig med at komme på den forkerte side af safety car. Taget vores gode start i betragtning også, så ville vi have kørt top-10.


(Foto: High Class Racing)

Den gode start som Fjordbach referer til bunder i, at han havde kørt teamet på en 5. plads kun en time inde i løbet. Han mener, at det giver en god indikation på, hvad de kan forvente af dem selv.

- Selvom vi ved, at det er verdenseliten, vi kører mod, så gik det rigtig godt, siger Fjordbach.

- Det er vigtigt, at vi nu har fået pejlet os ind på, hvor vi ligger i forhold til de andre biler. Vi har klart mere potentiale end en 13.-plads.

For Fjordbach er det vigtigt personligt, at han fik vist over for ham selv, Dennis Andersen og teamet, at han køremæssigt er der, hvor han skal være.

- Det giver en hel masse ro, at vi ved, hvor godt vi kan køre. Det forplanter sig hele vejen ned gennem teamet og er vigtigt for, at vi alle kan arbejde godt, siger Fjordbach.

High Class Racing kan tage et positivt resultat med fra banen i Le Castellet. Teamet vandt nemlig Pro-Am-klassen.

Det er klassen for de teams, som på papiret både har en professionel kører og en ikke-professionel kører.

- Det er jo dem, som vi reelt burde måle os med. Det giver optimisme og glæde, at vi ved, vi kan slå dem, siger Fjordbach.

Næste udfordring for Anders Fjordbach og High Class Racing bliver det næste løb i European Le Mans Series. Det skal køres på den legendariske bane, Monza, lige nord for Milano den 13. maj.

High Class Racing


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Dennis Andersen
  • High Class Racing
  • Paul Ricard
  • 15/04/18 - Paul Ricard - ELMS
  •