Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel klar med ny bil eget team

Supertourisme 
16/04/18 

Han har glædet sig som et lille barn til at prøve kræfter med den nye bil, og V6’eren har ikke skuffet i de foreløbige test på Padborg Park. Det er bare en af de ændringer, som Kevin Rossel har foretaget til den kommende sæson i OK MOBIL 1 DST, hvor han også har valgt at stille op med sit eget team.
 

Det betyder fuldt fokus på den ene bil i teamet, og det unge talent glæder sig over, at det har været muligt at tiltrække nogle af de dygtige folk, han tidligere har arbejdet sammen med.

- Vi har fået samlet et stærkt hold, hvor vi kender hinanden godt, og du kan godt sige, at vi har håndplukket alle. Jeg tror virkelig på det her setup både på og udenfor banen, for selvom vi har tilført nye ingredienser, så kender vi alle sammen opskriften, forklarer Kevin Rossel, der ser frem til en sæson, som på forhånd ser mere end spændende ud.

Også fordi Rossel igen vil forsøge at komme ud over stepperne.

- Folk, der kender mig, ved godt, at jeg ikke duer til at gemme mig i feltet. Mine ambitioner er altid høje, og selvom det kan give et hak over snuden i ny og næ, så kan det bare ikke være anderledes. Derfor kører vi da også efter den samlede sejr, selvom det nok egentlig er det stærkeste felt nogensinde, siger Kevin Rossel.

Han tror på, at det bliver en vildt fed sæson, hvor der vil blive kæmpet vanvittigt hårdt om hver eneste millimeter på asfalten.

- Vi skruer også op for tempoet udenfor banen, hvor vi barsler med lidt nye ting. Her handler det også om at tage det næste skridt, og det sker i takt med, at kredsen af sponsorer og samarbejdspartnere bliver udvidet og tæller større og større virksomheder. Det giver nogle andre muligheder, som vi arbejder professionelt med, og så kigger vi også stadig på, hvad vi eventuelt kan kombinere DST med. Her handler det om at holde tungen lige i munden, men uden at sige for meget, så kunne det godt ligne, at vi skal kigge lidt mere mod udenlandske baner, men vi giver den stadig fuld pedal i DST, udtaler Kevin Rossel.

Han er bare så klar, inden det går løs med åbningsløbet på Padborg Park den 21. og 22. april.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 22/04/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •