Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NES 500

Legend Motor Co gjorde det

NES 500 
14/04/18 

Legend Motor Co vandt i dag deres klasse i den tyske langdistance serie NES 500 og blev nummer 2 overalt.
Løbet blev kørt på den klassiske Belgiske bane, Spa-Francorchamps og Temaet fik det allerbedste ud af deres Ginetta G55.
Det blev i høj grad en sejr der blev kørt hjem på både godt mekanikerarbejde og et par fantastisk dygtige chauffører i bilen.
 

Bilen var absolut ikke den hurtigste på speed, men med hårdt arbejde, koncentreret kørsel og meget stabile omgangstider arbejdede teamet sig op fra en startplacering som nummer 7 til deres slutplacering.

Mikkel C. Henriksen startede i bilen og lagde en speed som var ”passende” for et 4 timers løb. Andre lagde ud som om det var et sprintløb og Mikkel faldt derfor i starten ned som nummer 10, men kørte, med klog og fornuftig kørsel, samt stabilt gode tider, bilen op på en samlede 5. plads.

Frederik Vodder overtog sædet efter ca. 50 minutter og fortsatte det samme gode arbejde og kørte ”stille og roligt” bilen op igennem feltet.

Herefter overtog Mikkel igen - og igen fortsatte han det gode arbejde – ligesom Frederik havde gjort.

Sidste stint kørte Frederik og taktikken var den samme som hele tiden. Gode stabile og ”rimelige fornuftige” omgangstider.

Netop det, at begge kørere konstant kørte gode stabile og hurtige tider, lagde grunden til det flotte resultat.
Rigtigt flot kørt af Mikkel C. Henriksen og Frederik Vodder, som skal have stor ros for deres fornuftige, men også stabilt hurtige kørsel.
Det var virkeligt en sejr som de måtte arbejde sig til og de gjorde det så flot – Stor respekt for den kørsel de leverede.

Tonny Henriksen


Læs mere om:
  • Frederik Vodder
  • Mikkel Cahnbley Henriksen
  •