Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Volvo FH12 årg. 1999 med racetrailer - NY PRIS

Job & handel 
12/04/18 

 
 
 

Volvo FH12 årg. 1999 med racetrailer sælges

Fin 2 akslet trækker med kun 750.000 på tælleren, 2 køjer samt luftsæder sælges med fin 1 akslet racetrailer, som er indrettet med living og med god plads til bil /traktor osv. Synet sidste gang August 2017. Garageplads på 7.20m X 2.40 meter, dækreoler i toppen med plads til cirka 30 hjul.

Fint Te-køkken, seng forrest. Forberedt til bad.

24V spil, lange ekstra brede slisker

For mere info kontakt Jan Spring på 20628213 eller mail janspring_54@hotmail.com

Pris kr. 79.900,-


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?