Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Så starter Aquila Synergy Cup

Aquila Synergy Cup 
10/04/18 

Aquila Synergy Cup Man kan mærke det, dagene bliver længere, temperaturen stiger, planter begynder at springe ud, det er forår og efter det bliver det sommer. Sæsonen for motorsport skal i gang i på den nordlige halvkugle også i Danmark og også med Aquila Synergy Cup.
 

Første løbsweekend i år bliver på Padborg Park lørdag den 21. og søndag den 22. april.


Vi glæder os til at komme i gang!
(Foto: Drustrup Foto 2017)

Alle løb i denne serie afvikles med 15 minutters træning og 10 minutter til tidtagning. Senere på weekenden følger så tre heat a 12 minutter plus en omgang.

Der bliver også kørt andre klasser denne weekend bl.a. Supertourismo, Legend Cup, F4 og F5.

Så der kommer god underholdning til Padborg Park i den weekend og indtil videre lover vejrudsigten godt med tørt vejr og dagtemperaturen omkring 10 grader. Dog ingen garanti herfra da vejret hurtigt kan skifte i Danmark.


Alle løb indledes med et førermøde
(Foto: Drustrup Foto 2017)

Hurtigste omgang på Padborg Park for Synergy Cup bilerne i 2017 var 1:09:462 og vi har set tider omkring 1:10 på testdagene, så det kan være der kommer hurtigere tider i år. Der er til Synergy Cup bilen udviklet en ny bagdifusser, måske den er med til at bilen kan køre lidt hurtigere rundt på banen.

Padborg Park adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg. Web – side: https://padborgpark.dk/

Løbskalenderen for Aquila Synergy Cup ser sådan ud:

21. – 22. april 2018 Åbningsløb på Padborg Park – Danmark
5. – 6. maj 2018 Ring Djursland – Danmark
9. – 10. juni 2018 Sturup Raceway – Sverige
20. – 21. juli 2018 Palanga – Litauen
1. – 2. september 2018 Padborg Park – Danmark
22. – 23. september 2018 Ring Djursland – Danmark
13. – 14. oktober 2018 Padborg Park – Danmark

Der tages forbehold for eventuelle ændringer.


Kort over Padborg Park. 2150 meter lang og med to langsider og en hurtig "Big Mag" kurve gør at de bedste kører lige over 110 km/t som gennemsnitshastighed.

Det bliver spændene at følge de unge talenter fra Danmark og Sverige og husk at motorsport ikke kun er for drenge / mænd, der er også kvindelig deltagelse i Aquila Synergy Cup i år.

Vi ønsker samtlige deltager en god og spændende sæson i år.

Er du interesseret i at køre Aquila Synergy Cup? - enten hele serien eller nogle enkelte løb så er der endnu plads til nogle flere deltagere.


Med nr. 43 Mikkel Grundtvig som nu kører formel bil i England. Bagved med nr. 9 Kevin Holmberg Suenson som vandt serien i 2017. Han har lige haft en forrygende testdag på Spa Fancorchamps i en Porsche 991 GT3. Han blev hurtigste Porschekører!
(Foto: Drustrup Foto 2017)

Billederne er venligst udlånt af Drustrup Foto.

Aquila Synergy Cup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 18/04/22 - Padborg Park - Aquila Synergy Cup
  •