Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - 6 stk. 16" OZ Ultraleggere 5x100 med Yokohama slicks

Job & handel 
12/02/19 

 
 
 

SÆLGES: 6 stk. 16" OZ Ultraleggere 5x100 med Yokohama slicks

6 stk. sorte 7x16" OZ Racing Ultraleggere 5x100 ET35 i fin sort stand. Nymonteret med lidt ældre, men gode og bløde nummererede Yokohama slicks fra Advan Cuppen. Hjulene er afbalanceret og klar til brug.

Derudover kan medfølge 4 ok stand BBS 16" fælge uden centerkapsler, monteret med ældre knap så friske Wets, samt 4 ældre slicks.

Levering på ruten Ålborg - Århus - Odense - Kbh. kan arrangeres. Hjulene er ved Århus.

Pris kr. 6.000 seriøst bud eller bytte.

Kontakt:
Telefon: 40763655


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.