Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

Dansk Super Kart 2018, 1. afdeling

Dansk Super Kart 
10/04/18 

I weekenden stiller BGK op med 6 ud af 17 kørere i klassen Cadett Junior i forbindelse med afviklingen af DSK 1 i Vojens.
6 kartingspiloter fra BGK CJ Eskadrille er også det største antal i klassen fra en DASU klub i denne sammenhæng - "You ain't seen nothing yet".
 

BGK'erne i Cadett Junior er fastbesluttet på at "dominere" klassen i DSK 2018, og følgende BGK'erne er med på togt i Vojens: Anton Saugmann Güllich, Jonathan Weywadt, Marcus Skjellerup, Magnus Nordal Terkildsen, Karl Birkebaek og Christian Dannemand Jørgensen.

Kartingspiloter fra BGK OKJ Eskadrille og BGK OK Eskadrille er bl.a. optaget af togt i Lonato, samt rigtige mange kartingspiloter fra BGK CM Eskadrille er ved at finpudse deres færdigheder, således at de kan slutte til BGK CJ Eskadrille, når DSK senere kommer til Sjælland.

Dansk Super Kart (DSK) 2018, 1. (5) afdeling.
13 - 15 april 2018, Vojens Karting Center, 1.400 m.

Live Streaming & Live Timing: dansksuperkart.dk

Khanh