Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3000 - International

Den Blå Avis forhandler

Formel 3000 
18/02/03 

Formel 3000 - International- med både en amerikaner og en italiener
Efter at det er blevet bekræftet at danske Nicolas Kiesa er den ene af team Den Blå Avis' kørere i denne kommende sæson, så er der stadig stor spænding om hvem der bliver hans teammate.
 

Teammanager Paul Jackson håber at han kan oplyse dette allerede i næste uge, og oplyser samtidig at de i øjeblikket forhandler med både en italiener og en amerikaner som er interesserede i pladsen ved siden af Kiesa.

Jackson vil dog ikke oplyse navnene på de kørere der forhandles med, med der gætte på følgende:

Anerikansk: Derek Hill, søn af den tidligere Formel 1 verdensmester Phill Hill eller Patrick Long som sidste sæson deltog i det Engelske Formel Renault mesterskab.
Italiensk: Den tidligere Coloni kører Enrico Toccacelo

Paul Jackson's kommentar til at teamet har skrevet kontrakt med Kiesa:
"Teamet er meget glade for at have fået en aftale med Nicolas. Han imponerede os meget i sidste sæson og vi føler at han har masser af potentiale. Han siker også den danske forbindelse til teamet, og vil ser gerne at han fortsætter udviklingen der hvor Jason Watt stoppede den i 1998."

Læs også:
13.02.2003 - Nicolas Kiesa skal teste for Williams


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  •