Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted: ”Vi fik mere og mere fart i bilen”

DM Rally 
07/04/18 

I påsken tog Bisted Motorsport for alvor hul på teamets anden sæson med sin Ford Fiesta Super 2000. Ved Rally Horsens lykkedes det Jesper Bisted og Arly Larsen at blive nummer 10 generelt blandt 60 startende og tage en tredjeplads i klassen blandt andre hold med firhjulstrukne rallybiler.
 

”Det gik godt, og vi fik mere og mere fart i bilen,” siger Jesper Bisted, ”men jeg har stadig et stykke vej at gå i at blive helt dus med bilen.”


Rally Horsens var et godt hjemmebaneløb for Jesper Bisted
(Foto: Knud Nielsen)

”Når jeg kommer rundt i et hurtigt sving, hvor jeg under notekørslen før start har sagt, at jeg skal holde på, så slækker jeg på gassen. Jeg skal lære at have mere tillid til bilen. Det er på den ene side ærgerligt, men det er rart nok, at det er på det område, at vi skal gøre noget, for her kan vi forbedre os, uden at det koster penge. Bilen fejler ikke noget. Det er mig, der skal vænne mig til den.”

Rally Horsens forløb dog ikke helt uden problemer for makkerparret i den sorte og grønne Ford Fiesta Super 2000.

”Arly blev dårlig før en af prøverne, så jeg endte med at måtte køre prøven uden noter, men bagefter havde han det godt,” fortæller Jesper Bisted, som dog fik sig en slem forskrækkelse en time før løbets start. ”Da vi var kørt til tankzonen for at tanke, gik vandpumpen i stykker.”

”Det mærkelige var, at der ikke havde været nogen fejl på vandpumpen i dagene op til løbet, men heldigvis er de forholdsvis nemme at skifte. Det tager 20 minutter, og vi havde tid nok til det. Selvfølgelig bliver man lidt stresset af det, men det klarede servicefolkene, som fik styr på.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  • 31/03/18 - Horsens - DM Rally
  •