Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Kørerportræt - Mikkel Grundtvig - #43 – Formel 4

Formel 4 DK 
06/04/18 

Formula 4 DKMikkel Grundtvig er navnet. Og han bliver til at kende på banen i år. For ud over at han vil køre med nr #43 på bilen, så skiller raceren sig markant ud fra resten af feltet.
Kombinationen af blå satinlook og sort, giver en god effekt. Liveryet er i øvrigt lavet af Sean Bull Design, der er kendt for utallige designs i motorsporten, bl.a. i Formel 1.
 

Formel 1 er målet
Og netop Formel 1 er der hvor Mikkel håber at klimakset på karrieren er. Han valgte, efter en årrække i fodbold, at følge i sin fars fodspor. Så i 2013 satte han sig i en gokart første gang. Der var fart på fra første færd, og Mikkel kørte inden for kort tid med i toppen af sine klasser. I 2017 var det naturligt for ham at prøve noget andet end gokart. Og det blev til en flot debutsæson i Aquila Synergy Cup, hvor han vandt Youngdriverklassen og fik en 3. plads i det samlede klassement.


(Foto: Renault Formel 4 Danmark)

Men Mikkel vil mere - og ikke mindst vil han selv! Derfor oprettede han sidste år sit eget firma, Apex Racing. Han vil gerne vise omverdenen selvstændighed i kampen om at nå sit mål. Selv i en alder af bare 15 år. Mikkel mener at succes følger god forberedelse og højt engagement - det nytter ikke noget at lade far og mor klare det hele.

Så nu har Mikkel fod under eget bord, og selvom der er masser af hjælp at hente på hjemmefronten, så er det den unge Hr Grundtvig, der tager de endelige beslutninger.

I 2018 er målet at ende i top 5 i Renault Formel 4 Danmark-mesterskabet. Mikkel ser med forventningens glæde frem mod et skarpt felt, hvor der virkelig skal arbejdes for topplaceringerne. Men det er Mikkel helt klar på, for sæson 2018 er debutåret, så der venter hårdt arbejde forude for den unge Vejlenser.

Renault Formel 4 Danmark