Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Iveco 75-E14 indrettet til Motorsport

Job & handel 
04/04/18 

 
 
 

Lastbil indrettet til Motorsport sælges

Iveco 75-E14 med stor kabine- 6 siddepladser med seler til alle. Kilometertælleren står på 84.000 km dog forefindes der ikke dokumentation for dette. Teknisk tilladte totalvægt er på 7.800 kg egenvægt på 5.760 kg.

Køkken med køleskab, samt soverum med 5 enkelt køjer, med indgang via sidedør. Bagerst er der i dag indrettet til motorcykler eller motocross, med adgang via lift. Udvendig markise, og masser af plads i sidekasserne. 230 volt stik i soverum. Benzin generator, samt inverter til 230 volt. Indbygget vandtank, og meget mere.

Pris: 54.900,- kr evt. bytte med bil eller varevogn til motorsport.

Kontakt: Jens Søgaard 20452395


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?