Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Mange bække små

DM Rally 
03/04/18 

Mange bække små var grunden til, at SJ Rallying alias Steen Johansen/Køge ikke fik det ønskede resultat med sig hjem fra DM1/Horsens Rally. Et ellers perfekt afviklet rally med gode prøver med ’kød’ blev kørt lørdag den 31. marts, med base på køreteknisk anlæg Horsens, og med et deltagerfelt flottere end længe set.
 

Ny gearing i den super potenet Skoda Fabia Super 2000 skulle gerne give den manglede tophastighed, men tiderne sagde noget helt andet.

Steen Johansen fortæller,
’Jeg følte på rundbanen at flowet var der, men tiderne sagde noget helt andet, så nu skal jeg lige havde undersøgt om den fulde motoreffekt er til rådighed, ellers må den ud, og lavet prompte’.

Det var ikke et resultat som Steen kunne bruge til noget, men efter at have gransket det hele, så kom han frem til, at mange bække små har været har givet til det samlede resultat og indtryk. Steen blev nok lidt frustreret over rytme, tempo og samarbejdet med den nye codriver dag dagen, Charlotte B. Clausen nåede ikke at blive optimalt på dette ene løb, men der er ikke andet at gøre, end at sadle hesten op igen, stramme grebet om ruskindsrattet, og find tilbage til niveauet i næste DM afdeling, som køres lørdag 21. april, i det nordlige Tyskland, Wrooommm…..

Allan POST


Læs mere om:
  • 31/03/18 - Horsens - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: