Rallycross

Britisk team hyrer Ulrik Linnemann til afdeling af Britisk Rallycross mesterskab

Rallycross
02/04/18

Anden påskedag står på en noget anderledes udfordring for Ulrik Linnemann. Det britiske team RX Racing har nemlig hyret ham til at køre en afdeling af det britiske Rallycross mesterskab.

Ulrik skal deltage i en Buggy med baghjulstræk og en 1000ccm motorcykelmotor. Bilens vægt er kun 430 kg, hvilket gør at den næsten er lige så hurtig, som den Supercar som Ulrik skal køre i denne sæson. For to uger siden blev bilen kørt af VM-køreren Kevin Eriksson som sluttede på en 2. plads på Silverstone.

(Foto: Johnny Loix)

Det har også en helt speciel betydning for Ulrik Linnemann at deltage i dette løb. ”Løbet køres på Lydden Hill, som er en bane hvor jeg for præcis 5 år siden vandt det allerførste løb i sæsonen, blot 4 dage efter min datter blev født” fortæller han. Derudover fortæller Ulrik at han altid er åben overfor nye udfordringer, for hele tiden at forbedre sig og lære nyt.

Der vil løbende blive opdateret omkring løbet i England på Ulriks facebookside. Ulrik bruger løbet til at forberede sig på sit første løb i EM-sæsonen som løber af stablen om knap 2 uger i Barcelona.