Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Kørerportræt - Malthe Jakobsen - #8 – Formel 4

Formel 4 DK 
02/04/18 

Formula 4 DKMalthe Jakobsen – en rookie med troen på sig selv. Han er ikke et ukendt ansigt i dansk motorsport. Alligevel kan han kaldes rookie, for i formelsporten er han spritny.
 

Malthe har haft et fantastisk 2017, hvor han trods et lille budget, endte med at vise, at med hårdt arbejde, og målrettet indsats når utrolig langt. Det blev til et Dansk Mesterskab i OK Juniorklassen i gokart, en 2. plads i DSK, deltagelse i afdelinger af både det tyske DKM mesterskab og det engelske mesterskab, samt en samlet 15. plads ved Tropheo Margutti i Italien. Og som kronen på værket deltagelse i VM i OK Juniorklassen, med en flot 22. plads som resultat.


(Foto: Renault Formel 4 Danmark)

Nu er det tid til at prøve kræfter med fuldblodsrace i Renault Formel 4 Danmark. Og Malthe glæder sig vildt meget til at komme i gang. Han har sat sigtekornet ind efter rookiemesterskabet, og indtil videre er der ikke tilmeldt andre rookies, så chancen er der endnu..:-) I det samlede mesterskab håber han at sæsonen kan række til en plads i top 3. Han ved dog godt at konkurrencen bliver hård, for der er dygtige navne tilmeldt serien allerede. Men når man kommer fra Thy, så giver man sig ikke uden kamp.

Malthe har familien med på sidelinien, og har valgt at samarbejde med FSP v/ Alex Frederichsen. Her vil han komme i kyndige hænder og han vil få det tekniske backup, der skal til. På det mentale plan har Malthe valgt at fortsætte sit samarbejde med Benjamin Bailly, i Bailly Driver Development. Her får Malthe den fornødne coaching, fra en der kender sporten indefra.

Nu gælder det test af bilen, i de næste uger. I uge 11 bliver det til en enkelt festdag, og i påsken drager Malthe og teamet til Calafatbanen i Spanien, for at teste. Og så burde han være klar til sæsonen.

Vi ser frem til at følge den friske unge thybo.

Renault Formel 4 Danmark