Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 5

Kørerportræt - Mads Hoe - #47 – Formel 5

Formel 5 
31/03/18 

Mads Hoe – en lynhurtig østjyde, der ved hvad han kan. Han stiller op i Formel 5 klassen, og er klar til at gå efter den øverste plads på pallen. Ambitionerne og troen på egne evner fejler ikke noget. Og for folk der kender Mads, så ved de også at han kan bakke sine ambitioner op. Han er lynhurtig og har en megt stor viden om sin racer. For Mads skruer nemlig selv i bilen.
 


(Foto: Renault Formel 4 Danmark)

Klare ambitioner, og talentet til at bakke dem op.
Således er han selv igang med at samle bilen, efter en stor renovering, henover vinteren. Mads er kendt af sine konkurrenter som en positiv og humørfyldt ven, og samtidig en svær modstander på banen. For han kan sit kram. I 2018 vil det være 4 år Mads sætter sig i #47. Og han er fast besluttet på at vise at i år er året hvor han træder helt frem på scenen. Som tidligere år har Mads sin far Jesper ved sin side, og sammen med gode kræfter i teltet er der gode muligheder for at han kan nå sit mål.

Den røde racer skal også have en mindre make-over inden sæsonstart. Så der er stadig små hemmeligheder i ærmet. Men vær sikker på én ting – når de røde lamper slukker, så er #47 med i kampen om de forreste pladser i sving 1 på Padborg Park.
Vi ønsker Mads en god og skadesfri sæson…!

Formel 5 Danmark