Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 5

Kørerportræt - Line Sønderskov - #39 – Formel 5

Formel 5 
29/03/18 

Et kendt ansigt er at finde i Formel 5 klassen igen i år. Klassens kvindelige islæt melder sig tilbage bag roret i bil nr. 39. Line Sønderskov starter sin 3. sæson i Formelbil, og glæder sig rigtig meget. De to foregående år har været lærerige, og er blevet brugt til at bygge på. Nu satser Line på et bedre resultat, og i den forbindelse har hun valgt at gå i samarbejde med Daugaard Racing.
 

I 2018 bliver udseendet af bilen markant anderledes end sidste sæson. Så man skal ikke kigge efter den hvide racer med de grønne sidekasser mere. Nu bliver farven en kombination af grå og hvid, og med et strejf af lyserød.


(Foto: Renault Formel 4 Dk)

Samarbejdet med Daugaard Racing skal give Sønderskov Motorsport et boost på alle fronter. Og Line er ikke i tvivl om at det vil ske. Lucas Daugaard som er køreren i bilen, kender jeg rigtig godt, og det faldt helt naturligt at vi skulle lave et samarbejde, da det blev klart at Lucas skulle køre i Formel 5.

Line går i øjeblikket og pusler om bilen for at gøre den klar til maleren. Og der krydses fingre for at det gode vejr snart sætter ind, og får fjernet den sidste sne, så der kan komme asfalt under hjulene på den fine RAY-racer.

Vi ser alle frem til at se Line på banen igen, og ikke mindst ser vi frem til de mange hyggelige stunder der altid er, når Formel 5 feltet samles.

Formel 5 Danmark