Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Steen glæder sig til DM sæsonen

DM Rally 
27/03/18 

En rigtig rallybil
Ja, en rigtig ’han’ bil, en Skoda Fabia Super 2000, klargjort til mindste detalje, og i forhold til sidste års eneste indsats i bilen, så er den gearet op, og passer bedre til de danske forhold.
 

Steen Johansen Rallying
melder sig klar til DM den kommende weekend i Horsens, DOG kæmper Steen Johansen/Køge pt med mande influenzaen, og den skulle gerne forsvinde et par dage optil løbet.


(Foto: Jørgen Turking)

10 års samarbejde
Ja, et jubilæum, det er facts imellem Steen og hans faste codriver, Suna Schwaen/Sorring, men netop til dette års 1. afdeling af DM i Horsens, så er Suna forhindret, grunden er såre simpel, for da løbet først kom forholdsvis sent i/på DM kalenderen, og der havde Suna allerede booket ferie med hendes datter i London, men hvad så !!


(Foto: Jørgen Turking)

Ny stand-in codriver
det bliver så Charlotte Bruun Clausen, Kolding, og til rallytesten i Roskilde, der funktionstestede Steen og Charlotte lige samarbejdet af, og Charlotte kunne lige få hvad slags fornemmelse det var at sidde i det varme højre sæde, men Charlotte er en dygtig og lærenem pige, så de tager tingene som de kommer, så må fart, tempo og rytme komme prøve for prøve.


Charlotte Bruun Clausen bliver codriver ved DM1

Information om DM1/Horsens Rally

  • køres lørdag den 31. marts
  • 89 Km hastighedsprøver
  • 4 forskellige prøver / 8 prøver ialt
  • Starten går klokken 12:00 fra Villiam Petersen, Tandhjulsfabrikken A/S, Islandsvej 30 i 8700 Horsens.

Om formiddagen, inden starten på løbet, vil der være rig mulighed for at se de mere end 60 flotte rallybiler i serviceområdet ved Horsens Køretekniske Anlæg på Islandsvej 35 i Horsens, kom og kig på, vækkeuret er alligevel indstillet til en rallydag!!
Her kan der også købes programmer og oversigter over prøverne, som det i øvrigt er gratis at være tilskuer på.


(Foto: Jørgen Turking)

Allan POST


Læs mere om:
  • 31/03/18 - Horsens - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: