Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Kørerportræt - Jonas Lindhard Nielsen - #67 – Formel 4

Formel 4 DK 
27/03/18 

Formula 4 DKJonas Lindhard Nielsen er et nyt ansigt i Formel 4. Men på ingen måde ny i formelsporten. Debuten i formelsport fik han tilbage i 2016, hvor han havde godt og lærerigt år. I 2017 skiftede klassen navn til Formel 5, og Jonas skiftede placering.
 

Han kørte en flot sæson og sluttede på en flot 3. plads i mesterskabet.

Nu er tiden kommet til at tage det næste skridt fremad i formelklasserne. Så i 2018 hedder det Renault Formel 4 Danmark. Bilen har stadig nummer 67 på siden. Ambitionerne er at blande sig i top 3 i klassen. Og han mener selv at han er klar til at stå øverst på podiet.


(Foto: Renault Formel 4 Danmark)

Med sig har han et godt og solidt team. Mor Dorthe er chef og madmor i teamet, og far Ulrik er beslutningstageren ud i det tekniske. Altid trofaste Kurt er den stabile bagstopper og ham der sikrer at intet bliver glemt. Chefingeniøren er en dygtig en af slagsen. Julian Hoskins har haft sin gang i den danske formelsport i en del år. Og i år deler han sin tid mellem Jonas og et andet team. En god mand at have i teltet. Som den sidste i mekanikerteamet har man også hyret en erfaren herre. Mac Allan Christensen. Han fik sin Formel 4 debut i sidste sæson, hvor han var fast mand i Vesti Motorsport – i øvrigt sammen med Julian Hoskins.

Jonas bruger meget af sin tid på forberedelser. Og ud over en testuge i Barcelona for nyligt, er teamet klar til endnu en tur til varmere himmelstrøg i nær fremtid. Der er ikke meget tid til andet end racing i Jonas’ liv for tiden. Men det er sådan han gerne vil have det.

Renault Formel 4 Danmark