Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Kart sæsonen skudt i gang

Go Kart 
26/03/18 

Endelig blev kart sæsonen skudt i gang. Kørerne har ventet længe, men med Rotax Vinter Cup, startede ballet. Midtjysk Karting Bane lagde asfalt til løbet, og det var også generalprøve på alle de nye tiltag på banen, der er blevet lavet i vinterens løb.
 

Der er bl.a. installeret Pixel flag/lyssystem (som i Formel 1) og så er der blevet permanent video overvågning af alle sving. Systemet fungerede fint, så klubben er klar til de store udfordringer i løbet af året, hvor Dansk Super Kart/DM i august, bliver én af de store.

Godt 90 kørere havde trukket i det varme tøj, og det var glædeligt at de fleste klasser havde rimeligt deltager antal.


Mathias H. Jensen sejrede i det første Rotax Senior køb i 2018
(Foto: Niels Kiilerich)

De mindste Micro kørere var ikke så mange, men de gav alligevel et godt race og det endte med en sejr til Mathias Brønnum foran Jens Christensen og Lærke Rønn Sørensen.

I Rotax Mini var der flere bejlere til sejren. Det blev dog Milan Rytter, der kunne løfte den største pokal med Magnus Pedersen lige efter og Marius Kristiansen med hurtigste til i Finalen, som 3’er.

Junior klassen er altid godt race, og her var Mads Riis igen hurtigst. Han var dog udfordret af både Victor Bay og Kevin Brandsborg.

Det ser ud til af Rotax Senior har vokset sig større i år. Her vandt Mathias H. Jensen en sikker sejr foran Conrad Christensen, Asger Veng og Emma Weinrich.

Mathias H. Jensen var ikke den eneste fra H. Jensen familien, der var ude at køre. Storebror, Kasper H. Jensen var lige ude at banke vinter rusten af, inden det går løs i DTC.

Kasper deltog i DD2 klassen, men kunne dog ikke forhindre Mads Thomsen i at tage endnu en sejr. Kasper havde ikke helt glemt de glade kart dage og sluttede som 2’er, foran Marc Dueholm og Martin H. Mortensen, mens Jan Andreasen tog sig af Master klassen.


Mads Thomsen føjede endnu en sejr til karrieren
(Foto: Niels Kiilerich)

Nu er alt lignet op til 1. afdeling af Rotax Max Challenge, der løber af stablen den 7.-8. april netop på Midtjysk Karting Bane

kiilerich