Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ferrari Challenge

Suveræn sæsonpremiere for Formula Racing og Nicklas Nielsen

Ferrari Challenge 
26/03/18 

Nicklas Nielsen tog dobbelt pole og dobbelt sejr i årets første afdeling af Ferrari Challenge Europe. Formula Racing fører nu kørermesterskabet i Trofeo Pirelli-serien og holder en andenplads i det samlede teammesterskab.
 

Formula Racings nye talent, Nicklas Nielsen, var flyvende i årets første afdeling af Ferrari Challenge Europe, som blev afholdt foran mere end 10.000 tilskuere på Mugello-banen i Italien. Den unge racerkører sikrede med sine to pole positions og to løbssejre en pæn bunke mesterskabspoint til det danske team.


(Foto: Formula Racing)

– Godkendt start på året. Vi fik kickstartet sæsonen med en føring i kørermesterskabet og kunne tage hjem med en solid position i teammesterskabet. Stor ros til hele teamet. Det har været en stærk weekend, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Nicklas Nielsen viste imponerende fart fra start og leverede en solid pole position til weekendens første Trofeo Pirelli-løb lørdag. Mens den 20-årige kører vandt løbet fra spids foran den tredobbelte tyske Challenge-mester Bjørn Grossmann, kæmpede sidste års Pirelli Am-mester, Jens Liebhauser, hårdt for tredjepladsen, men måtte tage til takke med en femteplads.


(Foto: Formula Racing)

Søndagen var en gentagelse for Nielsen, der igen tog pole og sejrede foran Grossmann, mens Liebhauser sluttede lige udenfor podiet på en fjerdeplads. Britiske John Dhillon leverede to ottendepladser i Trofeo Pirelli Am-klassen.


(Foto: Formula Racing)

Nicklas Nielsen: Glad på hele teamets vegne
– Fedt ræs, fed stemning. Vi kunne ikke ønske os en bedre start på sæsonen, og jeg er glad på både mine egne og på hele teamets vegne. Jeg havde nogle gode dueller med Grossmann, men det lykkedes mig at holde ham bag mig, selv om han i det ene ræs havde et par hurtigere omgange end jeg, lyder det fra Nicklas Nielsen.


(Foto: Formula Racing)

I Copa Shell-serien, der ligesom Trofeo Pirelli er inddelt i to klasser, var Formula Racing repræsenteret af den dobbelte mester Erich Cheung, som sidste år sikrede sig en tredjeplads i mesterskabet. Hongkong-køreren sluttede femmer og syver i Copa Shell, mens malaysiske David Lim og tyske Alexander Nussbaumer supplerede med yderligere point i Copa Shell Am-klassen.


(Foto: Formula Racing)

Sammentælles alle seks køreres point, kan Formula Racing efter sæsonpremieren på Ferrari Challenge Europe indtage en stærk andenplads i teammesterskabet. Næste afdeling af Ferrari Challenge Europe afvikles den 27.-29. april på den berømte Formel 1-bane Silverstone i England.


(Foto: Formula Racing)

Formula Racing


Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Formula Racing
  • 25/03/18 - Mugello - Ferrari Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS