Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Polo GTI CUP racer

Job & handel 
18/05/18 

 
 
 

Polo GTI CUP racer sælges

Ex. Polo cup og Super cup bil. Med fahrstrup motorstyring og yder pt. 217hk. Er pt. Sat op til langdistance og står uden reklamer.

Sælges med sæde og seler som er udløbet. Pris 60.000,- eller godt bud. Der medfølger 2 sæt fælge. 1 sæt med regndæk og et sæt med slicks. Bilen er monteret med brandslukningssystem og står ny-serviceres og klar til race. DP-260 transponder kan tilkøbes.

Kører 1.09 tider på Knutstorp.

Kontakt på mail: nsp4000@gmail.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?