Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Christian Sørensen klar til det nye FDM DTC Talentteam

DTC 
24/03/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFDM-DTC Motorsport A/S har op til 2018-sæsonen iværksat et nyt tiltag, der skal hjælpe unge racertalenter til at etablere sig i MASCOT Danish Thundersport Championship. Tiltaget består i et såkaldt FDM DTC Talentteam.
 

”Gennem de seneste år har vi oplevet, at vi har fået flere unge kørere med som deltagere i løbsserien, men vi vil gerne have flere i klassen,” fortæller Peter Elgaard fra DTC-organisationen.

”Målet med etableringen af et FDM DTC Talentteam er at finde nogle talenter, som vi kan hjælpe ind i klassen, hvor de kan skabe sig en position og senere udvikle sig til at få en plads hos et af de etablerede teams. I første omgang bliver det Christian Sørensen, som skal køre for FDM DTC Talentteamet, men vi håber på, at vi kan supplere med endnu en bil til et ungt talent i udvalgte løb i år.”


Christian Sørensen starter for det nye FDM DTC Talentteam, når kampen om årets MASCOT Danish Thundersport starter den 13. maj på FDM Jyllandsringen

”Jeg er rigtig glad for at blive en del af FDM DTC Talentteam,” siger Christian Sørensen. Varde-køreren skal nu i gang med sin anden sæson i DTC-serien.

”I forhold til, hvordan det sluttede sidste år, og det faktum, at jeg i år får bedre materiel, er mit mål at køre i top 5 i den samlede stilling. Jeg ved godt, at det er et ambitiøst mål, når de store topteams siger, at de alle vil slutte i top 3, men fra min gokarttid er jeg vant til at være med i toppen. Det bliver et utrolig stærkt felt, men jeg tror godt, at jeg kan køre i top 5, hvis alting spiller.”

Udover en talentfuld kører kommer FDM DTC Talentteamet også til at bestå af et stærkt mandskab omkring Christian Sørensen. Således kommer erfarne René Jørgensen til at udfylde rollen som teamchef.

”Sidste år var han teamchef for Michelle Gatting, og han var rigtig god til at få hende til at blive en konkurrencedygtig kører,” siger Christian Sørensen. ”Vi satser på, at han kan hjælpe mig i samme retning, og hvis han kan gøre noget i stil med det, han gjorde med Michelle Gatting, er vi godt på vej.”

Det nye tiltag høster anerkendelse.

”Det er dejligt at se, at FDM og FDM DTC som promotor også gør noget for talentudviklingen, og det nye FDM DTC Talentteam er et positivt tiltag, som følges af DASU’s eliteudvalg og Team Danmark,” siger sportschef i Dansk Automobil Sports Union, Bo Baltzer Nielsen.

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Christian Sørensen
  •