Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Kørerportræt - Casper Pilgaard - #5 – Formel 4

Formel 4 DK 
23/03/18 

Formula 4 DKEt velkendt ansigt vender stærkt tilbage i Formel 4 i 2018. Casper Pilgaard havde en noget broget sæson 2017, i bogstaveligste forstand blev der vendt op og ned på tingene hen over sæsonen. For selvom Casper fik vist de gode sider af sit store talent, så fik han også en kolbøtte i bilen. Og en del problemer med materiellet hen over sæsonen, gjorde det en noget svingende sæson.
 

Men nu er den unge lynhurtige østjyde klar til at vise tænder, og vise at der under overfladen på den flinke og pæne unge mand, gemmer sig en fartdjævel der er klar til at blive sluppet løs på banen. Og hvis man tror at kolbøtten i 2017 har rystet ham, vil han gerne understrege at det IKKE er tilfældet. Han er topmotiveret og går efter et mesterskab i klassen. Så hermed er der budt op til dans i Formel 4 klassen.


(Foto: Renault Formel 4 Danmark)

I 2018 går Pilgaard motorsport tilbage til den opsætning de havde i sidste sæson i Formel Ford, hvor det var med farmand Jørgen som chefmekaniker. Og det bliver i familien, for Henrik Pilgaard er naturligvis også at finde i teltet. Og derudover har man allieret sig med en aldeles erfaren herre i Bjarne S. Nedergaard. Han har gode erfaringer i samarbejdet med Pilgaard-familien, da han i en årrække var fast mekaniker på Jørgen Pilgaards rallyteam.

Så besætningen er klar, bilen mangler blot lidt malerarbejde, og frem for alt, så er Casper virkelig kampklar. Det her tegner godt!

Renault Formel 4 Danmark