Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Vandel Karting Cup er igen del af en ny spændende eventkalender hos Vandel Gokart

Go Kart 
21/03/18 

Den populære løbsserie Vandel Karting Cup køres igen i år, med opstart søndag d. 22. april. Løbsserien er den del af en ny eventkalender hos Vandel Gokart, som året igennem byder på en masse spændende events, som alle kan deltage i. Tanken bag kalenderen er at alle og enhver kan sammensætte en sæson i motorsport, uden at skulle investere i eget udstyr.
 

Med en travl hverdag og et privat budget, kan man sammensætte sin sæson, så den passer til interesse, budget og kalender.

Kartingcuppen køres i Vandel Gokarts tør- og regnvejrskarts, og er en løbsserie over 6 afdelinger. Ved hver afdeling inddeles deltagerne i grupper efter kvalifikation, således at man altid dyster mod jævnbyrdige – dermed er der plads til alle, uanset erfaringsniveau. Ved hver afdeling samles point til et samlet mesterskab, som afvikles i både individuel form og holdmesterskab.

Kartingcuppen bliver som noget nyt i denne sæson dækket via filmoptagelse fra fast kameraposition. Derved vil man efterfølgende kunne gense finaleheatsene via Vandel Gokarts YouTube kanal.

Udover Vandel Karting Cup byder den nye eventkalender på mange andre spændende arrangementer i løbet af sæsonen. Igennem et samarbejde med Kasper H. Jensen tilbydes træningsaftner, hvor man opnår coaching til at begå sig bedst muligt på en racerbane.

Den første træningsaften med Kasper H. Jensen er allerede fuldt tegnet, men der er mulighed for at tilmelde sig til events senere på sæsonen, hvor flere træningsaftner er planlagt.

Events for alle uanset erfaring med gokart eller ej
Der er opstillet en række events som indbyder både erfarne, men også en helt nye i gokartsporten. Fælles for dem alle er at der ikke kræves nogen form for eget udstyr for at deltage. Nogle events er begrænset af alder og køn, således at man kan få prøvet sig selv af i forhold til ligestillede. Der skal tilbydes en så bred vifte af åbne events, at alle kan finde sig til rette i et passende selskab.

www.vandelgokart.dk