Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

To nye kørere i Aquila Synergy Cup

Aquila Synergy 
19/03/18 

Aquila Synergy Cup Der er ved at være god tilslutning til Aquila Synergy Cup, og to nye kørere har meldt sig.
Den ene der har meldt sig til Aquila Synergy Cup er Bastian Buus fra Danmark, mens den anden kører er fra Sverige: Viking Tor Alle Svenson.
 

Bastian Buus har som mange andre i Aquila Synergy Cup god erfaring med at køre gokart, og han vil ved siden af at køre Synergy Cup bilen i sæson 2018 også deltage i VM for gokart. Bastian har lyst til prøve kræfter med en racerbil, flere hestekræfter, større topfart og større baner.

Dan Suenson, manager for Aquila Racing Cars mødtes med Bastian ved Gunnar Aaskov Motorsport i Egtved, og så fik de lige ordnet ”formalia” ved at underskrive en kontrakt. Bastian var ved Gunnar Aaskov for at prøve ny køredragt, dels skal der jo en brandsikker køredragt til, når man skal køre banerace i en bil, og dels er Bastian jo også i en alder hvor man ret hurtigt bliver lidt højere.

Velkommen til Bastian Buus, vi håber det bliver en god oplevelse for dig at deltage i Aquila Synergy Cup her i sæson 2018.


Bastian Buus underskriver kontrakt med Aquila Synergy Cup for sæson 2018.

Den anden kører der har meldt sig under fanerne ved Aquila Synergy Cup er ”från hinsadan” – Sverige – navn: Viking Tor Alle Svenson, han er 15 år gammel og har stor erfaring i at køre gokart.

Viking Tor forbereder sig til at køre Aquila Synergy Cup bilen ved at træne i en racesimulator. Selvom Synergy Cup bilen er let, så er den tungere og har flere kræfter end en gokart. Det er beundringsværdigt at den unge mand er så ihærdig med at forberede sig. Vi håber lige han får lidt kørsel i en virkelig Synergy Cup bil inden der går løs med at køre på banerne.

Viking Tor er jo ikke eneste svensker i Aquila Synergy Cup, Lucas Stenberg skrev jo også kontrakt før jul. Der er stadig plads til lidt flere kørere, både danskere, svenskere og folk fra andre lande.

Velkommen til Viking Tor Alle Svenson, vi håber også at du vil falde godt til i Aquila Synergy Cup.


Viking Tor Alle Svenson stopper racesimulatoren for at skrive kontrakt med Aquila Synergy Cup

Aquila Synergy Cup
Jørgen Jacobsen


Læs mere om:
  • Bastian Buus
  •