Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Brenderup - Lukket racetrailer

Job & handel 
18/03/18 

 
 
 

Autotrailer, Brenderup Kassetrailer, lastevne (kg): 1500, totalvægt (kg): 3000, b: 225 l: 450 h: 250

Min bil kan ikke længere være inde i trailer(der er kommet en lidt stor spoiler på), derfor ønsker jeg at sælge min trailer. Den måler 4,5m x 2,25m indvendigt. Det er en 3 tons trailer som kan laste 1500kg. Der er lavet ramper indeni, el spil og LED lys indvendigt og udvendigt. Bagklappen klappes ned og bruges som rampe ind i traileren. Der er monteret to helt nye ALKO aksler med komplette lejer og bremser, derfor er det helt i orden. Næsten nye dæk og fælge på traileren. Der er LED lys bagpå og markeringslygter på siden. Yderst lækker trailer, som jeg ellers ville beholde, hvis min bil stadig kunne stå indeni. Der er bygget dækstativ indeni, til ca 8 hjul.
Den skal synes ved omregistrering.

Prisen er 30.000 i dkk

claus.zibrandtsen@gmail.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?