Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen efter sjetteplads på Sebring: En hård én at sluge

SportsCar
Championship 

18/03/18 

Nielsen, Long, Renauer og Jaminet sluttede deres Porsche 911 GT3 R på en sjetteplads efter et 12-timersløb, der helt indtil sidste time lignede endnu en podietriumf for danskeren.
Årets udgave af 12 Hours of Sebring blev til sjetteplads for firkløveren Christina Nielsen, Patrick Long, Mathieu Jaminet og Robert Renauer. De fire Porsche-kørere var indtil sidste time med i kampen om GTD-sejren, men måtte se podieplaceringen forsvinde under det afgørende pitstop.
 


(Foto: Ignite Media)

– Det var et hårdt Sebring denne gang. Vi holdt en andenplads inden vores sidste pitstop, men vores tankning tog alt for lang tid og sendte os flere placeringer bagud. Mathieu kæmpede hårdt og vandt noget af det tabte tilbage, og vi sluttede på en sjetteplads. Det var en hård én at sluge, især efter at have ligget til en podieplacering med mindre end en time tilbage af løbet, lyder det fra Christina Nielsen.

Det var danskeren, som var første kører i bilen, da løbet fik grønt flag lørdag klokken 15.40 dansk tid. Nielsen startede fra en 11. plads, men havde allerede efter halvanden times kørsel bragt den rød-hvide Porsche 911 GT3 R op til en femteplads i GTD-klassen.


(Foto: Ignite Media)

Stabil kørsel fra start til slut
12-timersløbet på Sebring er traditionelt kendt for spænding, action og ulykker, og selvom tilskuerne ikke blev snydt for dette – en GTD-bil endte for eksempel sit løb på taget i et sving – lykkedes det de fire Wright Motorsports-kørere at holde sig udenfor problemer og komme sikkert og effektivt gennem den amerikanske klassiker.


(Foto: Ignite Media)

– Jeg har været på podiet de sidste tre år på Sebring, og det havde været fedt at fortsætte den gode stil. Men det er en hård serie, og vi må acceptere, at der var andre, der havde en bedre weekend. Teammæssigt har det imidlertid været en rigtig positiv oplevelse. Vi har lært hinanden bedre at kende og fået lave en del forbedringer på bilen, forklarer Christina Nielsen, som kun har ros tilovers for sit nye amerikanske team.

– Jeg er imponeret over dem. Det er en gruppe hårdtarbejdende, passionerede mennesker med gode hjerter. Det er fedt at være en del af, og jeg ser frem til næste udfordring på Mid-Ohio den 4.-6. maj.


(Foto: Ignite Media)

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Sebring
  • 17/03/18 - Sebring - SportsCar Championship
  •