Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - Sæde i DEC

Job & handel 
16/03/18 

 
 
 

Sally Racing har stadig ledig pladser til DEC 2018.
Hvad enten du mangler en og køre med eller i er to kørere som mangler en bil til jer selv kan vi tilbyde begge dele.
Bilerne vi har er Renault Clio III Cup biler som er trimmet så de passer til serien.

DEC løbene i 2018 får en helt ny afviklingsform i forhold til de tidligere år.
Det nye reglement ligger op til, at man erstatter de fire til seks timer lange løb med to løb af cirka en times varighed fordelt på to dage. Hvert løb har et fast pit vindue fra 25. – 35. minut, hvor der skal foretages et førerskifte. Mesterskabet vil blive afviklet over fem weekender, og kommer til at følge Danish Supertourisme’s løbskalender med løb på både danske og udenlandske baner.

Sally Racing kan tilbyde en komplet pakke hvor du kommer og køre. vi sørger for alt omkring bilen, mekaniker, dæk, brændstof, reservedele og hvad der ellers høre til.
Catering med telt og bespisning vil der også være der kan også arrangeres store eller små arrangementer for familie, venner, sponsorer eller andet.
Der vil være mulighed for testdage i april måned så man kan få bilen/teamet lært og kende.

Kontakt for mere info:

Jesper Sally tlf. 40151570
Martin Sally tlf. 22486055 - Mail msauto@live.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.