Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Sebastian Hove har givet fuld gas i vinterpausen

Yokohama
1600 Challenge 

12/03/18 
Yokohama

I efteråret indgik Sebastian et samarbejde med Dennis Wounlund.

Sebastian blev målt og vejet, og det viste sig at han faktisk var i god form, men det betyder jo ikke at man skal slappe af, så der blev lagt en træningsplan for vinteren.
 

Planen bliver fulgt til punkt og prikke, og Sebastian har jævnligt kontakt til Dennis med henblik på små justeringer, så han kan være i absolut topform når vi indleder løbssæsonen på Padborg Park den 21-22 april.

Løbskalenderen er lagt op på Sebastians Facebook side S-Sport.

Sebastian kører i år fuld sæson i Yokohama 1600 Challenge, hvor han vil gøre alt hvad han kan for at gøre sig gældende i både Klassemesterskabet og Rookiemesterskabet.

Der mangler stadig aftaler for økonomien, men også her er både Sebastian og vi andre på banen og kæmper for at få nogle gode samarbejdsaftaler på plads.

Skulle nogen have lidt i overskud og have lyst til at hjælpe Sebastian videre i forsøget på at nå sine mål, så kan vi kontaktes via Sebastians side S-Sport på Facebook, så vi kan få en fornuftig dialog.

I håb om at målsætningen lykkes, er planen at Sebastian i sæson 2019 skal køre nogle langdistanceløb og det helt store mål for fremtiden – forhåbentligt allerede i 2020 er at deltage i 24 timers løb i Dubai.

Janett Hove


Læs mere om:
  • Sebastian Hove
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         Er din virksomhed klar til robotter?