Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Danske/nordiske baner til simulatorkørsel

Job & handel 
10/03/18 

 
 
 

Danske/nordiske baner til simulatorkørsel
Da det er så svært og dyrt at komme til at teste på de fleste danske/nordiske baner, og der i min optik, stadig ikke findes nogen rigtigt gode modeller af banerne udover Jyllandsringen, har jeg fået/er i gang med at få lavet Padborg Park, Ring Djursland og Rudskogen Motorsenter hos en professionel banebygger.

Banerne bliver lavet til Assetto Corsa, fordi jeg synes det pt er den bedste simulator og har den F4-bil der kommer tættest på det vi kører med i DK, men banerne kan selvfølgelig køres med alle de forskellige biler der findes i AC. Jeg kan muligvis levere banerne til rFactor2 også, men lige nu er det AC der har prioritet.

Det koster ca. 30.000Kr ($5000) at få lavet hver bane, så dels for at få lidt af min investering tilbage og dels for at hjælpe andre i samme situation, har jeg besluttet mig for at sælge rettighederne til 3.000 + moms pr bane pr kører.

Dvs for 3.000Kr kan du bruge banen lige så meget du vil lige så længe du vil, men du kan ikke sælge den videre eller give den videre. Hver kopi vil indeholde et digitalt ID samt der skal underskrives en licensaftale. Finder jeg efterfølgende ud af, at banerne bliver viderekopieret og eller brugt uretmæssigt, vil det blive politianmeldt (det burde ikke være nødvendigt at skrive, men det ved jeg desværre, at det er...).

Padborg Park er ved at være klar og om nogle få uger er Ring Djursland klar og derefter Rudskogen Motorsenter.

Kontakt:
André Eriksen 21257076 / andre@valdemareriksenracing.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?