Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - Testdage på Calafat

Job & handel 
10/03/18 

 
 
 

Har du ikke fået investeret i en sneplov til racerbilen endnu, eller vil du bare gerne teste under lidt varmere himmelstrøg inden sæsonstart, kan jeg tilbyde to testdage på Calafat i Spanien 27/28.marts.

Jeg kan ikke hjælpe med transport af biler etc. Der er plads til 4 biler mere (så vi bliver max 5 i alt) så det bliver kvalitetstid med 7 timers open pitlane.

Jeg vil af sikkerhedsmæssige årsager ikke til blande formel og sedanbiler på banen, så vi opdeler muligvis i sessions afhængig af hvilke biler der kommer. Der er ambulance på banen.

Prisen bliver mellem 700 og 900€ pr bil afhængig af hvor mange vi bliver.

Kontakt:
André Eriksen 21257076 / andre@valdemareriksenracing.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?