Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Jesper Bisted starter rallysæsonen i Holland

Rally 
09/03/18 

Det bliver i Holland, at Jesper Bisted tager hul på 2018-sæsonen. Rallykøreren fra Oens har valgt at stille til start i Zuidersee Rally, der i år køres for 33. gang.
 

”Det bliver første gang, at jeg skal deltage i løbet, men jeg har hørt meget godt om det fra andre danskere, som i de seneste år har været til start, så derfor har jeg valgt at starte her,” fortæller Jesper Bisted. ”Løbet finder sted den 17. marts, og i løbet af dagen når vi at køre 157 kilometer hastighedsprøver. Der er seks forskellige hastighedsprøver, som hver skal køres to gange, og da det kun er en hastighedsprøve, der er en rundbane, får vi virkelig vores sag for.”


Det bliver i det hollandske Zuidersee Rally, at Jesper Bisted starter sin 2018-sæson

Jesper Bisted starter i den Ford Fiesta Super 2000, som han anskaffede sig op til 2017-sæsonen, men hvor han og co-driver Arly Larsen desværre ikke fik gennemført et eneste løb.

”Vi fik en virkelig uheldig start på sæsonen,” fortæller rallykøreren fra Oens. ”I de to første løb havde vi afkørsler, og i det tredje løb vi ind i en motordefekt, så vi ikke kunne fortsætte.”

”Vi valgte derfor at stoppe sæsonen og i stedet forberede os til 2018, for vi havde ingen chancer for nogen som helst placering i mesterskabet. I den mellemliggende tid har vi bl.a. nyrenoveret motoren, så den er helt klar til den nye sæson.”

Jesper Bisted håber på et problemfrit Zuidersee Rally, hvor Bisted Motorsport kommer i mål og får masser af erfaring med den forholdsvis nye Ford Fiesta Super 2000, inden sæsonen fortsætter herhjemme.

”Når vi kommer hjem fra løbet i Holland, planlægger vi at deltage i første afdeling af DM i rally påskelørdag i Horsens,” slutter Jesper Bisted.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: