Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Nye biler og ansigter i superklassen

Supertourisme 
08/03/18 

Promotor og baneejer Tom Pedersen er en god kunde på Mitjet-fabrikken i Frankrig. Netop nu er den fjerde nye supertourisme-racer på vej til Danmark, og på siden af den kommer der til at stå Kenneth Jensen.
I et forsøg på at tage endnu et skridt opad på sejrsskamlen skifter Ole Petersen også til en helt ny V6-bil, og Kristian Thorsen vender tilbage til OK MOBIL 1 DST i en ny bil og skifter fra turbo til V6.
 

- Som det ser ud lige nu, så bliver det en ny sæson med det hidtil største felt, og med de fire nye V6’ere og tre ombyggede vil det blive en klasse med 14 V6-potente racere, forklarer Tom Pedersen.

Der vil fortsat være 8, der holder fast i turbo-modellen.

Ikke alene bliver det en 2018-sæson i OK MOBIL 1 DST med nye biler. Der kommer også flere nye ansigter under hjelmene.

En af de nye bliver Johnny Pedersen fra Solrød. Han bliver tredjekører i Team Roskilde Racing Center, der i forvejen tæller Henrik Jansen og Peter Christensen.

Johnny Pedersen har hidtil deltaget i Special Saloon Car, og i det omfang, det kan passe ind i kalenderen, vil han fortsætte i den klasse.

- Men det bliver i DST, jeg nu gi’r den fuld gas. Jeg søger efter nye udfordringer, og det er jeg sikker på, at jeg får i superklassen, hvor jeg kommer i et skarpt selskab, udtaler Johnny Pedersen.

Den 53-årige sjællænder har endnu ikke været ude at køre i en DST, men det vil ske, så snart sne og is er væk fra banerne, og Johnny Pedersen deltager i en træningslejr for klassen i Spanien i april som optakt til sæsonen.

Poul Erik Thomsen

 Er din virksomhed klar til robotter?