Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - Sæde i Porsche 991 GT3 4,0

Job & handel 
02/03/18 

 
 
 

Teamet bag Mikkel O. Pedersen tilbyder nu test, kørercoaching og racerløb i topklasse. Her har du en mulighed for at komme ud og prøve kræfter med en ægte fabriksbygget Porsche racerbil, under ledelse af et professionelt dansk team.

Hos os får du muligheden for at lære at køre i en af de mest legendariske racerbiler gennem tiden, en Porsche 911. Du vil blive oplært af Porsche Supercup kører Mikkel O. Pedersen så du bliver bedst muligt klædt på til at køre i Porsche racerbiler.

Bilen er en Porsche 991 GT3 Cup ZimSpeed 4,0. Den har 12-vejs justerbar ABS, ESP og TC, 4,0 liters Porsche Motorsport motor med omkring 500 hk, 6 trins sekventiel gearkasse med skift på rattet, bredere skærme, bredere fælge og fordæk end en standard Cup bil og et ZimSpeed body og aero kit med en større hækvinge, frontsplitter og diffuser.

Alle tilbud vil inkludere det fulde team set-up med sættevogn, 100 m2 telt, mekanikere, ingeniører, mv. Det inkluderer driftsomkostninger på bilen så det eneste der kan komme ud over priserne er hvis du ønsker test eller laver skader. Der vil ikke være forsikring på bilen med mindre andet er skrevet.

Vi tilbyder en sæson i Danish Endurance Championship, bestående af de 4 danske afdelinger på Ring Djursland og Padborg Park. Hver afdeling består af 40 minutters kombineret træning og kvalifikation samt to heat a’ en times varighed. Undervejs i hvert heat skal der skiftes kører, der kan være op til 4 kørere pr. weekend og da det er bilens nummer der tæller til mesterskabet kan der være op til 16 forskellige kørere på sæsonen, samtidig med at der stadig kan være chance for at vinde mesterskabet.

Prisen for en fuld sæson i DEC for bilen er kr. 500.000 + moms.
Det betyder at hvis der er 4 kørere der deler bilen koster det kun kr. 125.000 + moms pr. kører.
Er der 16 kørere vil prisen være kr. 31.250 + moms pr. kører.

En anden mulighed er at deltage i Swedish GT. Her vil der være deltagelse i de 5 løbsweekender i Sverige på Ring Knutstorp, Anderstorp, Falkenberg, Karlskoga og Mantorp Park. Hver afdeling består af en træning, en kvalifikation og 2 heat. 2 kørere deler bilen til Swedish GT.

Prisen for en fuld sæson i Swedish GT for bilen er kr. 850.000 + moms.
Dette betyder at prisen er kr. 425.000 + moms pr. kører.

Ud over dette er der mulighed for at deltage i Special Salooncar Championship. Dette vil inkludere 6 afdelinger på FDM Jyllandsringen, Padborg Park og Ring Djursland. Hver afdeling består af en træning, en kvalifikation og 3 heat.
Prisen for en fuld sæson i SSC er kr. 390.000 + moms.

Vi planlægger at afslutte sæsonen ved at deltage i Dubai 24H 2019. Her vil der være op til 5 kørere på bilen. Til dette event vil der være 3 træninger, en kvalifikation, en warm up og 24 timers racerløb. Bilen er planlagt til deltagelse i SPX klassen. Til dette løb vil der være forsikring på bilen. I Dubai vil der være fin mulighed for at lave arrangementer med gæster og familie. Der er masser at se på ved banen, tilskuere kan gå hvor de vil, selv i pitten hvor de kan se hvordan de forskellige teams arbejder. Ud over det er der gode muligheder for at leje huse i Dubai så i kan bo sammen med jeres gæster.
Prisen for at deltage med os i Dubai er kr. 187.500 + moms pr. kører inklusiv forsikring på bilen.

Vi kan desværre ikke arrangere transport eller overnatning til løbsweekenderne så dette vil kørerne selv stå for. Kørerne skal selv sørge for at have kørerudrustning og nødvendige licenser. Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med hvad i skal have og hvordan i får fat på det.

Da der er datosammenfald på nogle af løbsweekenderne er det ikke muligt at booke bilen til alle mesterskaberne.

Alle ovenstående mesterskaber kan bookes enten som fulde mesterskaber eller som enkelte løb hvis ønsket.

Testdage kan tilkøbes for en merpris som kan variere alt efter hvor du ønsker at køre.

Kontakt for mere information og booking.
Sebastian Lindhardt Gulmark
Telefon: +45 2282 7878
Mail: sebastian@mikkelopedersen.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?