Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Kører- & baneinformation

Igen i år kan du tilegne dig licens så du kan køre motorløb

Kører- & baneinfo 
12/02/18 

Søgaard Kurser tilbyder igen i år kurser til de unge og knap så unge som har i tankerne at blive racerkører på de danske baner. Dertil kræves licens som man kan tilegne sig på et kørekursus. Padborg Park og Jyllandsringen er stederne hvor både den teoretiske og prakiske del foregår.
 

- Annonce -

Motorløb på bane køres ikke uden licens. Den kan tilgengæld tilegnes hvis du er medlem af en klub under DASU regi. Dertil tager man på kursus og gennemgår både den teoretiske og praktiske del. Selvfølgelig afsluttes sådan et forløb med en teoriprøve og en praktisk del hvor du skal overbevise instruktørerne om at du kan det der med bil og asfalt og konkurrenter rundt omkring dig.

Men inden du tilmelder dig et licenskursus, så er der en del praktiske ting der skal være opfyldt og i orden. Alt dette oplyser Søgaard Kurser om på deres hjemmeside.

Datoerne kan du få helt gratis lige her:
26./27. marts 2018 - Racerskole Padborg Park
02./03. april 2018 – Racerskole FDM Jyllands Ringen
16./17. august 2018 – Racerskole på FDM Jyllands Ringen

Nu mangler der kun at du beslutter dig og får dig tilmeldt et kursus.


Dette kunne være din annonce!

Kontakt os på e-mail: annonce@motorsporten.dk for at høre nærmere om vores attraktive og særdeles favorable annonceringsmuligheder.