Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Danmarkspremiere – Golf Sportsvan

Bil nyt 
06/02/18 

Efter opdateringen af Golf VII i 2017 er turen nu kommet til Golf Sportsvan. Den gør sig bemærket med et elegant og skarpere design, der blandt andet omfatter en nydesignet stødfanger foran, nye forlygter med LED-kørelys – Full-LED-forlygter fås som ekstraudstyr – og alle versioner er standardudstyret med LED-baglygter.
 

Nye alufælge (16, 17 og 18”) og farver som Cranberry rød metallic fuldender opdateringen uden på, mens det fleksible og rummelige interiør byder på nye dekorelementer, nyt indtræk og infotainmentsystemer.


(Foto: VW)

Det er de innovative tekniske nyheder, der definerer den nye opdaterede Golf Sportsvan. Det gælder detaljer som de nye infotainmentsystemer, hvor alle versioner af Golf Sportsvan er standardudstyret med Composition Media med 8” touchskærm i glas. Som ekstraudstyr kan Golf Sportsvan udstyres med en DK Navigationspakke Pro, der indeholder Discover Pro infotainmentanlæg med DAB+, bevægelsesstyret betjening og 9,2” touchskærm.

Sikkerheden er også opgraderet i Golf Sportsvan, der nu bl.a. er standardudstyret med City Emergency Brake med fodgængerregistrering. Sikkerhed og komfort kan yderligere opgraderes ved tilkøb af en Førerassistentpakke, hvis Sportsvan er udstyret med DSG-gear. Denne pakke omfatter bl.a. Lane Assist, Køassistent (semi-automatiseret køkørsel op til 60 km/t), Blind sport sensor, Light Assist og Emergency Assist.


(Foto: VW)

En DK-komfortpakke giver dig et vellydende Dynaudio-lydanlæg, et Multifunktionslæderrat med varme og Telefonforberedelse komfort med WLAN og induktiv opladning af din smartphone.

Golf Sportsvan kommer med seks motorer, henholdsvis fire TSI-benzinmotorer (85 hk, 110 hk, 130 hk og 150 hk) og to TDI-dieselmotorer (115 og 150 hk). De to nye 1,5 TSI-motorer med 130 og 150 hk er udstyret med en række raffinerede, brændstofbesparende tekniske løsninger som automatisk cylinderdeaktivering, en elektrisk styret variabel turbolader (130 hk) og en avanceret coastingfunktion (i forbindelse med DSG-gear), der slukker motoren, når du slipper speederen, og bilen ruller videre ved hastigheder på op til 130 km/t. Et kompakt lithium-ion-batteri leverer strøm til bilens elektriske funktioner, når motoren er koblet ud og slukket, og når du igen træder på speederen, springer motoren automatisk i gang. Dette er blot nogle af mange tekniske nyheder, der gør en Golf Sportsvan 1,5 TSI med 130 hk i stand til at køre op til 19,6 km/l.


(Foto: VW)

7-trins DSG-gear fås til 110 hk 1,0 TSI, 130 hk 1,5 TSI og 115 hk 1,6 TDI for en merpris, hvor det er standard på 150 hk 1,5 TSI og 150 hk 2,0 TDI.

Opdateringer af design, motorer og assistent- og infotainmentsystemer løfter køreglæde, sikkerhed og komfort til et nyt niveau i Golf Sportsvan, der stadigvæk imponerer med sit rummelige og fleksible interiør. Du sidder 84 mm højere end i en Golf hatchback og har derfor et godt udsyn, og bagsædet kan forskydes i længderetning med op til 180 mm, så bagsædepassagerne kan nyde ekstraordinær god benplads, eller du kan skubbe bagsædet frem og udvide bagagerummet fra 500 til 590 liter.


(Foto: VW)

Den nye Golf Sportsvan kan opleves til Åbent Hus hos de danske Volkswagen-forhandlere d. 18 marts fra kl. 11 - 16.

Skandinavisk Motor Co. A/S - VW