Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Superaftale i superklassen er OK

Supertourisme 
10/02/18 

På Padborg Park sidder en glad mand. Banens ejer og promotor bag supertourisme-klassen arbejder lige nu med at få kørerne i de sidste biler på plads til den kommende 2018-sæson, og samtidig har han indgået en ny aftale med selskabet, der lægger navn til DST. Det betyder, at superklassen har fået en superaftale, og i 2018 bliver det igen til OK MOBIL 1 DST.
 

-Jeg har fået den hidtil bedste aftale med OK MOBIL 1, og det tager jeg som et udtryk for, at OK MOBIL 1 er tilfreds med en klasse, som også publikum har fået øje på, fortæller Tom Gaarde Pedersen.

Også OK MOBIL 1 er godt tilfreds.

- Vores navnesponsorat for OK MOBIL 1 DST klassen har givet både OK og mærket MOBIL 1 den ønskede profilering og mediedækning,” siger Torben Didia Rasmussen, produktchef hos energiselskabet OK.

- OK har også haft stort udbytte af at invitere eksisterende og potentielle kunder med til Padborg, hvor vi har oplevet fede racerløb, kombineret med besøg i pitstop-området, hvor vi kommer tæt på kørerne.

OK MOBIL 1 givet udtryk for, at virksomheden overordnet kan mærke, at kunderne på værkstedsmarkedet har fået større kendskab til OK MOBIL 1 gennem sponsoratet.

- Og det var vores overordnede mål. Sammen med vores øvrige aktiviteter har det bestemt været positivt, siger Torben Didia Rasmussen.

Tom Gaarde Pedersen tager det også som en anerkendelse af superklassen i dansk motorsport, at det er lykkedes at fortsætte det gode samarbejde med de regionale tv-stationer.

- Her glæder jeg mig specielt over, at TV2 Lorry kan fortælle, at transmissioner fra DST er populært hos seerne, og vi har også aftalt et endnu tættere samarbejde med TV Syd, siger manden bag OK MOBIL 1 DST, der lover noget endnu bedre race i tv i den kommende sæson.

I øvrigt fortsætter OK MOBIL 1 også som hovedsponsor for den populære Legend-klasse.

Poul Erik Thomsen