Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 5

Der er kommet en god aftale på plads for Formel 5

Formel 5 
31/01/18 

Efter ihærdige forhandlinger, er der endelig kommet en god aftale på plads for Formel 5.
Efter en fantastisk afslutning på sæson 2017, hvor der blev kørt noget rigtig fedt race i et blandet felt med Formel 4 og Formel 5, gik de to parter igang med forhandlingerne om næste sæson. Og det er nu endt med et tilbud til Formel 5 kørere, der sikrer at formelsporten igen i år vil blive interessant - både for kørere og for tilskuere.
 

Formel 4 har efter aftale med Formel 5 og DASU valgt at tilbyde Formel 5 kørere at stille op med deres bil, i Formel 4 regi. Mesterskabet køres stadig som et selvstændigt Formel 5 mesterskab, men alle de praktiske opgaver ligger hos Formel 4 promotoren. Der køres stadig efter Formel 5 reglementet, dog med et par ændringer, for at sikre at der er ikke bliver for store forskelle på bilerne.

Det vil således køre som en samlet klasse og med fælles start, efter tidstagning. Der vil være præmier til de første tre kørere i hver klasse. Og som et nyt tiltag vil der være tv-dækning af alle heats, og med live-interviews fra pitlane og paddock. Og det hele vil kunne streames på tv, så de der ikke kan være på banen, stadig kan følge med.

Med i pakken er bl.a. også pressearbejde, med både billeder og tekster.

Men alt det vil der blive informeret om på et snarligt informationsmøde. Så hvis du har mod på at prøve kræfter med formelsporten, og overvejer om det skal være Formel 4 eller Formel 5, så er ventetiden ovre..!! Nu er der mulighed for at tage skridtet ind i formelsporten til en yderst overkommelig pris. Der findes allerede nu flere biler til salg eller leje, som er fuldstændig klar til sæsonstart. Det er bare at hoppe i sædet og starte motoren op!

Kontakt promotor Peter Utoft for yderligere oplysninger - peter@utoft.dk

Formel 4 Renault Danmark