Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Endnu et talent tegner kontrakt for at deltage i Aquila Synergy Cup i sæson 2018.

Aquila Synergy Cup 
31/01/18 

Aquila Synergy Cup Magnus Taulborg fra Tilst – ved Aarhus – er 13 år og fylder 14 år i år.
Om det er generne eller opdragelsen der gør at han er startet med at køre race vides ikke. Hans far Brian Taulborg blev dansk mester et par gange i formel klasser og desuden en topplacering i et Benelux - mesterskab.
 


Glæde og forventning lyser ud af Brian og Magnus Taulborg – i baggrund er farfar Allan Taulborg gået på opdagelse i et skab ved Aquila Racing Cars i Gram. Pokalerne i baggrunden tilhører Dan Suenson (Chef for Aquila Racing Cars) – sådan nogen skal du da også have Magnus!

Så der er opbakning og know-how i familien til at støtte Magnus, og også fra farfar Allan Taulborg som hjalp Brian igennem hans karriere.

Magnus har også bevist at han har talent - han blev nummer 3 i Rotax mini (go kart) i 2017.
Magnus (eller familien Taulborg?) har valgt Private Racing modellen hvor man køber Aquila Synergy Cup bilen. Magnus vil nemlig deltage mindst to år i Synergy Cup, og så er det billigere at købe bilen, og den kan jo helt sikkert sælges igen når de to eller flere sæsoner er kørt.

Magnus er en moden og målrettet ung mand, og det bliver spændende at følge ham og de andre i Synergy Cup løbene i 2017.

Jørgen Jacobsen