Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Uheld sætter Christina Nielsen bagud på Daytona

SportsCar
Championship 

28/01/18 

Et ærgerligt uheld under starten på årets udgave af 24 Hours of Daytona sendte Christina Nielsens Porsche 911 GT3 R til garagen. Det lykkedes imidlertid for teamets mekanikere at få bilen på banen igen, og holdet er nu tilbage i løbet. Kæmper for mesterskabspoint.
 

Det var Christina Nielsens teamkammerat, Robert Renauer, som spandt rundt under starten til 24-timersløbet. I det hurtige 'kink' mellem inderbanens to hårnålesving mistede tyskeren kontrollen med holdets Porsche 911 GT3 R og ramte betonbarrieren. Uheldet sendte bilen i garagen, men takket være et effektivt teamcrew lykkedes det efter to timers arbejde at få holdet på banen igen.


(Foto: Ignite Media)

– Jeg kom ud af svinget og gik på gassen. Pludselig spandt hjulene, og bilen skød til venstre. Jeg kunne ikke undgå at ramme muren. Jeg er så ked af det på teamets vegne. Crewet har arbejdet så hårdt på at give os en stærk racerbil, og nu måtte på arbejde igen, lød det fra Robert Renauer efter episoden.

Det var naturligvis en dybt skuffet Christina Nielsen, som måtte acceptere at være ude af kampen om et topresultat i det amerikanske 24-timersløb. Et løb, som den forsvarende IMSA-mester fire gange tidligere har deltaget i, og som hun sidste år måtte forlade fra en førerposition i 22. time grundet en mekanisk fejl.


(Foto: Ignite Media)

– Det er svært at sætte ord på, hvor skuffede vi er. Men der er ikke andet at gøre, end at acceptere situationen og få det bedste ud af den. Vi har heldigvis stadig nogle point at kæmpe for, takket være et fantastisk crew, som har fået os tilbage på banen igen, lød det fra Christina Nielsen.

Christina Nielsen deltager i årets 24-timersløb på Daytona med teamkammeraterne Patrick Long, Robert Renauer og Mathieu Jaminet for det amerikanske Porsche-team Wright Motorsports. Løbet er første afdeling af IMSA-mesterskabet WeatherTech SportsCar Championship.


(Foto: Ignite Media)

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Daytona
  • 28/01/18 - Daytona - SportsCar Championship
  •