Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Monte-Carlo Historique

Stort fremmøde i Assens til Pre-starten på Rally Monte Carlo Historique

Rally Monte-Carlo
Historique 

27/01/18 

At de danske deltagere fra Team Fynske Bank Danmark, havde valgt Assens som start by for deres pre-start, fik torvet i byen til at summede af lyden af både historiske biler, og af stemmerne fra det talrige fremmødte publikum.
 

Imellem kl. 10:00 og 12:00 var der aktivitet med åbne motorhjælme. Det gav mange gode snakke med alle de fremmødte, som både havde spørgsmål til kørerne, og var kommet for at ønske dem god tur til det franske, hvor Rally Monte Carlo Historique starter fredag den. 2. februar.


Der var en god stemning på torvet i Assens til Pre-starten på Rally Monte Carlo Historique. Mange kiggede forbi for at ønske god tur.
(Foto: Viggo Johansen, rallypics.dk)

Underholdningen var i top for både børn og voksne. Mande stemmer fra en lokal vokalgruppe, snobrødsbagning og varm cacao arrangeret af spejderne, en konkurrence hvor man kunne vinde en tur i en rallybil til et af sæsonens Hill Climbs, rygende varm kaffe og vinsmagning hos Vin Specialisten på torvet, var nogle af de mange tilbud den formiddag i Assens.


De lokale kørere fra Fyn, Lars Hindsgaul, Assens og Arne Pagh, Middelfart flages afsted fra torvet i Assens af borgmester Søren Steen Andersen, Assens
(Foto: Viggo Johansen, rallypics.dk)

Kl. 12:00 sendte borgmester Søren Steen Andersen, med to minutters mellemrum, bilerne afsted på en tur igennem byen og ud i oplandet, så kørerne havde mulighed for en sidste test af bil og udstyr. Den 31. januar vender de fleste næsen sydpå, hvor de starter Rally Monte Carlo Historique 2018 fra henholdsvis Bad Homburg i Tyskland og Reims og Monaco i Frankrig. Forskellige startsteder lyder lidt mærkeligt, men det er et levn fra fordums tid, hvor der var start i flere europæiske byer fra nord til syd.


Team Fynske Bank Danmark, fra venstre: Jakob Knudsen, Søren Bunk, Kristian Flensbak, standin for Henrik Bjerrregaard, Martin Møller-Madsen, Henrik Møller-Madsen, Otto Kristensen Kenneth Kruse Simonsen, Per Brodersen, Toni Hansen, Arne Pagh, Lars Hindsgaul, Erik Andersen og Per Vilslev
(Foto: Viggo Johansen, rallypics.dk)

Der er store forventninger til de danske kørere fra Team Fynske Bank Danmark, da flere af deltagerne fra teamet tidligere har gjort sig gældende i toppen af feltet, når resultatet efter fem dages hårde udfordringer er gjort op. Når deltagerne kommer i mål i Monaco natten imellem den 6. og 7. februar, vil vi se årets resultater.

Med stor applaus, blev deltagerne sendt ud på årets største eventyr med 314 deltagere fra hele verden.

www.rmch-dk.com

Viggo Johansen, rallypics.dk


Læs mere om:
  • 07/02/18 - Monaco - Rally Monte-Carlo Historique
  •  
     

    Rally Monte-Carlo Historique nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: