Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Gersager og Kvick nomineret til Årets Rallyteam 2017

Rally 
22/01/18 

Guldvindere i sidste års Opel Corsa Rally Cup, guldvindere i det danske rallymesterskab i Klasse 2 og bronzevinder i Dansk Super Rally - og nu nomineret til titlen som Årets Rally Team 2017. Det kører for Marco Gersager, Rødovre, og hans co-driver Jeannette Kvick, Slagelse.
 

Det begyndte i 2016
Fire rallyteam er nomineret til titlen i forbindelse med årets Dansk Motorsports Award, som finder sted den 2. februar i Docken i København. Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor motorsportens motorsports mestre og talenter i 2017 hædres og fejres.

For Gersager og Kvick er nomineringen i sig selv en cadeau til deres indsats og resultater i den forgangne sæson.

Men den seneste succesrate begyndte allerede i 2016 med en prøvetur i slutrunden om Danmarksmesterskabet i rally. I en rallytrimmet Opel Corsa OPC fra Opel Danmark deltog han i DM-finalen og kvitterede med en klassesejr.


Marco Gersager og Jeannette Kvick sluttede sæsonen 2017 som guldvindere i to klasser og bronzevindere i den overordnede Dansk Super Rally-kategori. Nu er de blandt fire nominerede hold til titlen Årets Rally Team 2017.
(Foto: MD/autoMOTIV - specialpress@gmail.com)

Og sådan fortsatte det
- Bilen passede mig fint, så jeg fortsatte med en fuld sæson i 2017-turneringen, og kan kun være tilfreds med resultatet. Fire førstepladser og en andenplads sikrede os guldet både i Corsa OPC Cup og DM-klasse 2 ligesom vi i Dansk Super Rally var med i kampen i Top-3 i og sluttede på en samlet tredjeplads med bronzemedaljerne.

Sådan lyder Marco Gersagers enkle forklaring på successen, der blev sikret med hjælp fra en god sponsortrup og en kvartet af solide servicefolk, der sæsonen igennem bidrog til at holde rallybilen i topform. Han har kørt rally i ni år, men den seneste sæson har været hans bedste. Drømmen om at blive Danmarksmester i rally blev opfyldt.

Hvem der efter festen i Docken kører hjem som Årets Rally Team 2017 afgøres ved en åben afstemning blandt publikum. Frem til søndag den 21. januar kunne enhver via internettet stemme på deres favoritter til præmiefesten den 23. februar, da resultatet af afstemningen afsløres.

Stem på dine favoritter her: https://bonnier.typeform.com/to/zCM7ln

Morten Dam
Specialpressen


Læs mere om:
  • Jeannette Kvick
  • Marco Gersager
  •