Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Tidligere mester bag superteam

Supertourisme 
09/01/18 

Et af de store navne i dansk motorsport, Michael Outzen, blev den første mester i Danish Supertourisme. Det var i 2015-sæsonen. Men den tidligere nummer et er ikke færdig med at være mesterlig. Han er nu teamchef i Nymark Racing, og det ser blive med et superteam, der går stort ind i 2018-sæsonen i DST.
 

- Vi går ind i en ny sæson med det hidtil stærkeste setup, og det er hele vejen rundt, siger Michael Outzen. Frederik Nymark er topnavnet i teamet. Efter to sæsoner, hvor Frederik Nymark er blevet nr. 2 efter Michel Nykjær, kører den unge Nymark naturligvis efter, at tredje gang bliver lykkens gang.

- Jeg tror også på Frederik. Som jeg ser det, så kommer 2018-sæsonen til at ligge godt til Frederik, fortæller Michael Outzen, og samtidig glæder han sig også til samarbejdet med de to andre kørere i Nymark Racing. Kristian Thorsen debuterede i 2017-sæsonen, men havde ikke fundet det rigtige team, og han trak sig. Nu vender den unge, talentfulde kører tilbage i superklassen.

Lasse Poulsen er et helt nyt bekendtskab i DST. Han har vist sin klasse i gokart, og han betegnes også som et af de unge talenter.
- For både Lasse og Kristian gælder det, at de er vanvittigt interesserede i at lære nyt, og jeg glæder mig til samarbejdet med dem.

Michael Outzen glæder sig som chef for et superteam også til at skulle køre på den legendariske Hockenheim Ring i Tyskland i 2018-sæsonen.
- Altså, der er dyrt, men det bliver også en fantastisk oplevelse. Det er en bane, hvor vi kommer til at køre rigtig hurtigt, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis vi ser kørere helt fremme, som ellers indtager noget mere beskedne placeringer på danske baner.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kristian Thorsen
  • Lasse Poulsen
  • Michael Outzen
  •