Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Diverse Motorsport

Ungt racertalent nomineret blandt garvede racerstjerner

Diverse 
09/01/18 

Christian Lundgaard kan blive kåret til Årets Banesportskører
Det unge danske racertalent Christian Lundgaard fik i den grad sat sit aftryk på den internationale motorsportsverden, da han som 15 årig debuterede i racerbiler i 2017. Christian Lundgaard, der har sat sig Formel 1 som sit ultimative mål, skiftede fra gokart til Formel 4, hvor han endte med at vinde hele to forskellige internationale FIA Formel 4 titler.
 

Han ikke blot vandt de to titler, men gjorde det på imponerende vis ved at tage 17 sejre, 31 podieplaceringer, 16 pole positions og 17 hurtigste omgange. En indsats der har givet genlyd i motorsportsverdenen og som viser, hvorfor Renault Formel 1 teamets juniorprogram Renault Sport Academy tegnede kontrakt med Christian Lundgaard inden sæsonstarten.

Den fantastiske debut i racerbiler betyder, at Christian Lundgaard nu er blevet nomineret til titlen som Årets Banesportskører og her er han kommet i hårdt selskab med tre store danske motorsportsstjerner med etablerede fanbaser. Ved afstemningen, der foregår på nettet, skal Christian Lundgaard kæmpe mod den danske Formel 1 kører Kevin Magnussen, sportsvognskøreren Jan Magnussen, der i 2017 vandt det amerikanske IMSA mesterskab samt sportsvognskøreren Michael Christensen, der blandt andet vandt 24 timers løbet på Daytona.

Udover at være nomineret som Årets Banesportskører er Christian Lundgaard også nomineret i kategorien Årets Profil.

“Det er stort” fortæller Christian Lundgaard. “Det har været en fantastisk sæson og jeg er super stolt over, at blive nomineret i kategori med navne som Kevin Magnussen, Jan Magnussen og Michael Christensen. Vi ved alle, hvad de har præsteret, så at blive nævnt i samme fine selskab er fantastisk. Og at jeg så også er nomineret til at blive Årets Profil, er bare stort”.

Vinderne afsløres på Dansk Motorsport Award 2018, der afvikles i København den 23. februar.

Der kan afgives stemmer her bonnier.typeform.com/to/zCM7ln

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS