Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Nu åbnes der for tilmeldingen til Classic Race Aarhus

Classic Race
Aarhus 

04/01/18 

Fra den 5. januar kan man på craa.dk tilmelde sig årets udgave af Nordeuropas bedste racefestival
Selv om der er næsten fem måneder til, at løbet afvikles, er det en god idé allerede nu at komme til tasterne, hvis man vil være med i årets Classic Race Aarhus, som finder sted den 25.-27. maj. Fra fredag den 5. januar er det på løbets hjemmeside – craa.dk – muligt at tilmelde sig en af de otte løbsklasser, og der er en god grund til at gøre det allerede nu.
 

”Sidste år oplevede vi allerede i starten af februar – mindre end en måned efter, at der blev åbnet for tilmeldingen – at den første racerklasse var fuldtegnet med 40 deltagere, og det kan meget vel også blive tilfældet igen i år,” siger direktør for Classic Race Aarhus, Mike Legarth.


Fra den 5. januar kan du på craa.dk tilmelde dig dette års Classic Race Aarhus
(Foto: Classic Race Aarhus - Morten Alstrup)

”Så hvis man gerne vil være sikker på at komme til start, så skal man tage sig en pause fra arbejdet med klassikeren i værkstedet og sætte sig til computeren.”

Og her er det Classic Race Aarhus’ hjemmeside – craa.dk – man skal surfe ind på.

”Vi har i år valgt at strømline arbejdsgangen omkring tilmeldingen, så tilmeldingen sker på vores egen hjemmeside,” forklarer Mike Legarth. ”Det skulle gerne give såvel os som løbsarrangør som deltagerne nogle klare fordele.”

Konkurrenceklasserne ved 2018-udgaven af Classic Race Aarhus bliver 65-klassen, 71-klassen, 76’er og firserklassen, Youngtimer, OK Mobil 1 Legend Car Cup og Danish Thundersport Championship samt de to udenlandske klasser Kampf der Zwerge og Triumph Competition & British HTGT. Løbet køres den 25.-27. maj, og ligesom ved de tidligere udgaver af løbet vil en del af overskuddet fra arrangementet blive anvendt til projekter til fremme af børns trafiksikkerhed.

Classic Race Aarhus
www.craa.dk

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 27/05/18 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •