Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl annoncerer kørere til DTC 2018

DTC 
21/12/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipPå et pressemøde torsdag præsenterede Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl kører-besætningen for sæson 2018. Det var en stolt teamchef der kunne oplyse, at man fortsætter det gode samarbejde med den regerende DTC-mester Lasse Sørensen. Lasse Sørensen havde sin første fulde sæson i DTC sidste år, hvor han som bekendt gjorde det ganske godt. Ud over at vinde mesterskabet, vandt han også 4 af de 7 afdelinger der blev kørt.
 

Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl har i sit DNA at støtte op om de unge talenter der finder vej ind i DTC. Et af de bedste nye unge talenter er Andreas Jochimsen og det var med glæde, at teamchef John Nielsen kunne fortælle, at teamet har sikret sig den 20 årige falstrings underskrift. Andreas Jochimsen kørte sin rookie sæson sidste år og allerede her viste han sit talent frem.


Fra venstre ses John Nielsen, Martin Frederiksen, Lasse Sørensen, "Kris Nissen", Andreas Jochimsen, Kent Bernsdorf og Jan Berg
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Sidste år havde Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl en 3. bil med et par gange. I år bliver det ændret til at vi kører med 3 biler hele sæsonen og hvem andre end et af dansk motorsports store ikoner kan vi sætte i den 3. bil: Kris Nissen, der sidste år vendte tilbage som aktiv racerkører, skifter i år til Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl. Selv om Kris Nissen er blevet 57 år og nok bliver feltets ældste kører, har teamchefen stor tiltro til ham.
"Jeg sluttede som nummer 2 i DTC i 2013, da jeg var 57, og nu er det Kris’ tur. Han skal bare give den gas" udtaler John Nielsen med et smil på læben.

Sammen med Lasse Sørensen, Andreas Jochimsen og Kris Nissen er Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl klar til sæson 2018 - en sæson der tegner til at blive den bedste og hårdeste DTC sæson. Vores klare mål er at lave et hattrick og genvinde både kørermesterskabet og team mesterskabet. Det bliver slet ikke nemt, for konkurrencen i år er blevet endnu hårdere - Men sådan kan vi lide det.

Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl

Stefan Mehl-Ludvigsen


Læs mere om:
  • Andreas Jochimsen
  • John Elgaard Nielsen
  • Kris Nissen
  • Lasse L. Sørensen
  •